13.08.14

Пошук справедливості!

Зараз йдуть сильні спекуляції довкола можливого призначення на керівника львівської міського ДАІ – майора Ігоря Цимбрила. Виглядає, що  основною перепоною до цього призначення є моя особа.

Київ. Європейська площа. АвтоМайдан. 29 грудня 2013 р., год. 13:08.
Хочу заявити, що як простий християнин, я простив панові Ігореві і іншим людям, які в той час були прислані системою вручити мені повістку до ДАІ. Вірю, що вони зробили належні висновки для свого майбутнього особистого і суспільного життя.


Як громадянин повторяю, те, що казав на суді, що дії майора Цимбрила супроти мене були в нормі культури. Це означає, що він чемно виконував свої доручення, а коли я відмовився приймати повістку до ДАІ, він її не вручив. «Протиправні дії», «переслідування» чи «намагання» не так його стосуються, як цілої репресивної системи, в яку були втягнені органи ДАІ за режиму президента В. Януковича. Це ДАІ мене потім позивало до суду. Це ДАІ згодом програло суд. Я мрію, щоб ще колись був суд над натхенниками і розробниками тих схем в структурі ДАІ по цілій Україні, із визначенням міри відповідальності кожного начальника. Зрештою, я думаю, що ДАІ треба зліквідувати як негідну державну структуру, і створити нову, віддаючи її в руки молодим людям!


Для того, щоб судити про минулу кар’єру майора Цимбрила і визначати його майбутній професійний ріст в теперішній ДАІ треба розглядати й факт дії супроти мене, але не тільки. Наприклад, щодо спроби мені вручити повістку, потрібно точно визначити замовників, які задумували і творили «атмосферу терору», а не просто перекидати їхній злочин, і показувати пальцем на того, хто приніс повістку. Також гадаю, що треба розглянути кар’єру майора в цілості, бо справедливість – це не зосередження над однією помилкою, а радше багатостороннє оцінювання праці в порівнянні і в часі, де головно наголошується на позитивах, не минаючи і негативів.
Вкінці, хочу сказати, що оскільки ми будуємо громадянське суспільство, завжди і в кожній справі важливо пам’ятати, щоб ми, змагаючись за справедливість, не переочили людину. Ми, які боремося за правду, не забуваймо, що вона в чистому вигляді тільки в Господа. В суспільстві ми зможемо дійти до злагоди, тільки якщо будемо розуміти цю істину й згідно неї обережно до всіх ставитися, як нас вчить християнська наука.

Немає коментарів:

Дописати коментар