01.09.14

Великий Лузер

"Можна прострелити мозок, що думку народить.
Думки ж не вбить!" (Василь Симоненко)


Диявол чим більше махає мечем, тим більше виявляє себе. Мабуть забув, що для нього принципово є бути в тіні, бути невидимим, щоб люди думали, ніби його   н е   і с н у є !  або витворити культ смішного потішного чортика, зовсім не шкідливого, трохи тупенького і т.д.


Чим далі просувається війна в Україні, тим ясніше стає: це війна Денниці зі Світлом, Люцифера з Михаїлом, Давида з Голіятом, війна Юрія зі Змієм, або Добра зі Злом.

Ми ж вперто хочемо залишатися сліпими: "очі позатуляли / руками з мозолями / може там на Вертепі / щось знову засіяє / Міську, вважай: мєчта прєкрасная / Міську, вважай: холєра ясная. Мєчта завьот мєня вперьод!" (Гадюкіни).

Нащастя, Диявол трохи втратив контроль над своєю "неприсутністю" і розмахався, розперезався, розкричався, розвеселився не на жарт.

Але тут йому і каюк.

Як можемо боротися: записуємося в легіони Армії Світла! Там уже крім князів київських, новгород-сіверських, крім запорожців "нас тут триста як скло", крім січових стрільців, воїнів УПА, крутян і світлої Небесної Сотні, мучеників усіх тюрем і режимів Сибіру неісходимого "від молдаванина до фіна", багацько нас є!

Запис ведеться в системі он-лайн в нашому серці. Далі - треба діяти. Хто може - махає мечем. Інші - родять дітей, печуть хліб, малюють ікони, шиють одяг, пишуть і співають пісні. І не забуваймо: Диявол існує реально, так само реально, як і Христос. Єдина утіха: він - ЛУЗЕР. "Хоч влади не має, але може добряче потріпати нерви. Він діє через слабу ланку." (матінка Єлена). "Диявол не дає нам літати." (о. І. Р.)

Він не дає нам любити.

Жити.

Ми будемо: літати, жити   і   л ю б и т и  !

Слава Україні!

Іванка Димид

Немає коментарів:

Дописати коментар